Loading

Ong-bak 2 - A bosszú

Címkék: ,Ong bak 2
(2008)


Sihadecho nagyurat brutálisan meggyilkolják. Fia, az ifjú Tien, rabszolgasorba kerül. A gonosz kereskedők hatalmaskodásaival dacoló ifjút végül halálra ítélik. Pillanatokkal halála előtt azonban egy titkjos ellenálló csoport vezetője, Cher Nung, meglátja a hihetetlen lelki és szellemi képességeket a fiúban és megmenti őt. Ettől kezdve Tien élete a bosszú jegyében telik. Mestere és bajtársai megtanítják őt az összes létező harci stílusra, Tien pedig kiváló tanulónak bizonyul. Közeledik az idő, mikor végre útra kelhet és szembeszállhat a gonosz rabszolgakereskedőkkel, akik meggyilkolták apját. A fékezhetetlen lelkű harcos azonban nem tudja, hogy Rajasena nagyúr - apja gyilkosa - egy egész hadsereget tart irányítása alatt...

Szereplők:
Tony Jaa: Tien
Sorapong Chatree: Chernang
Sarunyu Wongkrachang: Rajasena Lord
Nirut Sirichanya: Bua
Santisuk Promsiri: Siha Decho
Primorata Dejudom: Pim
Natdanai Kongthong: fiatal Tien
Patthama Panthong: Lady Plai
Petchtai Wongkamlao: Mhen
Dan Chupong
Supakorn Kitsuwon


rendező: Tony Jaa
forgatókönyvíró: Panna Rittikrai

File: Filmvadasz-0ngBk2.avi
Size: 1385166125 bytes (1.29 GiB), duration: 01:33:41, avg.bitrate: 1971 kb/s
Audio: ac3, 48000 Hz, stereo, 192 kb/s
Video: mpeg4, yuv420p, 720x304, 24.01 fps(r)

RAR jelszó: filmvadasz

Szinkronizált film letöltése:
http://depositfiles.com/files/bzq574kig
1 megjegyzés:

--ELLENŐRZÖTT, HIBÁTLAN FELTÖLTÉS--
Torrent linkcsere .
=========================================

A blogon bemutatott filmekhez tartozó linkek kizárólag promóciós jellegűek. Ha letöltöd azokat, akkor azt a saját felelősségedre teszed, és 24 órán belül köteles vagy törölni, ellenben bűncselekményt követsz el.


=========================================

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

=========================================