Loading

Halálos iramban 5

Címkék: ,

Fast Five / Fast & Furious 5: Rio Heist
(2011)


Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét, hogy elnyerjék szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit csapatukat, a cinkosok jól tudják, hogy az egyetlen esélyük arra, hogy örökre kiszálljanak, az, ha szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki ki akarja nyírni őket. Ám nem csak ő van a nyomukban.
A kemény szövetségi ügynök, Luke Hobbs sosem hibázza el a célt. Amikor feladatául kapja, hogy találja meg Domot és Briant, ő és kommandós egysége teljes gőzzel üldözni kezdik hőseinket. De miközben az emberei átszáguldanak Brazílián, Hobbs rájön, hogy nem tudja szétválasztani a jó fiúkat a rosszaktól. Így hát az ösztöneire kell bíznia magát, hogy sarokba szoríthassa zsákmányait, mielőtt valaki más ejti őket.

Szereplők:
Vin Diesel (Dominic Toretto)
Paul Walker (Brian O'Conner)
Dwayne Johnson (Hobbs)
Jordana Brewster (Mia Toretto)
Elsa Pataky (Elena Neves)
Tyrese Gibson (Roman Pearce)
Gal Gadot (Gisele Harabo)
Sung Kang (Han)

Rendezte:
Justin Lin


RAR jelszó: filmvadasz

Szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/45m73884k
4 megjegyzés:

Sziasztok! Ha érdekel egy akciodus humoros, izgalmas , fordulatokban gazdag film: akkor ez az a film amit nem hagyhagysz ki az életedböl.

Csak egyet kérdezek:Láttad az elöző 4 rész ? Na akkor hidd el nekem ,ebben sem fogsz csalodni...
-Vin Diesel és Paul Walker neve legyen a garancia.
A minöség az kicsit gagyi, de attol még élvezhető.( 1-töl, 10-ig nálam 7,5-et kap.
Ó igen a közepe tájékán át áll a felvétel széles vásznúra, de nem kell agódni 1-2 perc és vissza jön a normál kép.
JÓ SZÓRAKOZÁST.


Köszi szépen Szabolcs343 ezt a remek filmet. Már nagyon vártam ezt a rész, sőt a fiam is. És igen, láttuk mind a 4 előző részt, sőt meg is van. Én már a 6.-ik részét is várom. :)
Üdv: Miro


Kedves Filmvadász!
Nagyon szépen köszönöm ezt a remek filmet.:)


Szia..
Köszönöm a filmet hibátlan minőség.
Nagyon tetszik köszi.
Torrent linkcsere .
=========================================

A blogon bemutatott filmekhez tartozó linkek kizárólag promóciós jellegűek. Ha letöltöd azokat, akkor azt a saját felelősségedre teszed, és 24 órán belül köteles vagy törölni, ellenben bűncselekményt követsz el.


=========================================

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

=========================================