Loading

Largo Winch – Az örökös

Címkék: ,

Largo Winch
(2008)
.
Nero Winch, a dúsgazdag mágnás árvaházban nőtt fel, így örökbefogad egy fiút, Largo Winchet. Ann Ferguson feltett szándéka, hogy megszerzi a hatalmas Winch vagyont, ezért megölik Nero-t, és hogy az öröklés egyszerűbb legyen, Largo-t is üldözőbe veszi. Largo megesküszik, hogy kideríti az igazságot és bosszút áll, de közben éppen apja gyilkosai elől kell menekülnie.
.
szereplők:
Tomer Sisley (Largo Winch)
Kristin Scott Thomas (Ann Ferguson)
Miki Manojlović (Nerio Winch)
Mélanie Thierry (Léa)
Steven Waddington (Stephan Marcus)
Gilbert Melki (Freddy)
Karel Roden (Mikhail Korsky)
.
rendező: Jérôme Salle
író: Philippe Francq, Jean Van Hamme
forgatókönyvíró: Jérôme Salle, Julien Rappeneau

RAR jelszó: filmvadasz

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/zmj8dx16t
0 megjegyzés:


Torrent linkcsere .
=========================================

A blogon bemutatott filmekhez tartozó linkek kizárólag promóciós jellegűek. Ha letöltöd azokat, akkor azt a saját felelősségedre teszed, és 24 órán belül köteles vagy törölni, ellenben bűncselekményt követsz el.


=========================================

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

=========================================