Loading

Scooby-Doo - A nagy csapat


Scooby-Doo
(2002)


Szerencsére mindig vannak, akik szívesen megmentik a világot. Amikor a Mistery Inc. tagjai hírét veszik, hogy egy távoli, titkos szigeten valaki világuralomra készülődve kísértet tenyésztésbe kezd, habozás nélkül akcióba lendülnek. Pedig ránézésre nem tűnnek túl félelmetesnek: négy fura kamasz, két fiú, két lány egy ócska autóban, kíséretükben egy beszélő dán doggal. Jó az, ha rájuk van bízva a világ jövője? Jobb már nem is lehetne! Cégük szörny- és rémelhárításra, kísértetkergetésre és démondöntésre szakosodott. Mindent tudnak erről az iparról, és rajtaveszt, aki alábecsüli őket. Mától van mitől félni a kísérteteknek!

szereplők:
Freddie Prinze Jr. (Fred Jones)
Linda Cardellini (Velma Dinkley)
Sarah Michelle Gellar (Daphne Blake)
Matthew Lillard (Norville 'Shaggy' Rogers)
Rowan Atkinson (Mondavarious)
Andrew Prine (Ackland professzor)
Kristian Schmid (Brad)

rendező: Raja Gosnell
író: Craig Titley, James Gunn

Filmvadasz-SD-A.nagy.csapat.avi
Size: 733646849 bytes (699.66 MiB), duration: 01:23:00, avg.bitrate: 1179 kb/s
Audio: mp3, 48000 Hz, stereo, 192 kb/s
Video: mpeg4, yuv420p, 640x352, 25.00 fps(r)

rar jelszó: filmvadasz

Szinkronizált film letöltése:
http://depositfiles.com/files/yrigwj9ls
vagy
http://ul.to/wbm4gxrj/Filmvadasz-SD-A.nagy.csapat.rar
0 megjegyzés:


Torrent linkcsere .
=========================================

A blogon bemutatott filmekhez tartozó linkek kizárólag promóciós jellegűek. Ha letöltöd azokat, akkor azt a saját felelősségedre teszed, és 24 órán belül köteles vagy törölni, ellenben bűncselekményt követsz el.


=========================================

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

=========================================