Loading

Sheriff Csillag Nélkül

Címkék: ,


1968

Gannon valaha marhatereléssel foglalkozott, de mára magányosan járja az amerikai prérit. Tehervonaton utazik, és persze jegy nélkül. Egy alkalommal összeismerkedik egy fiatal fiúval, akinek megmenti az életét. Ettől kezdve elválaszthatatlan barátokká válnak. Hamarosan azonban gyilkosság történik, és a fiú lesz az első számú gyanúsított. Mikor Gannon kiáll a fiú mellett, a valódi tettes ellene fordul...

 rendező: James Goldstone
író:
Dee Linford
forgatókönyvíró:
D. D. Beauchamp, Borden Chase, Gene R. Kearney

szereplő(k):
Anthony Franciosa (Gannon)
Michael Sarrazin (Jess Washburn)
Judi West (Beth)
Susan Oliver (Matty)
John Anderson (Capper)


RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:  
http://depositfiles.com/files/4n9rm1v49


0 megjegyzés:


Torrent linkcsere .
=========================================

A blogon bemutatott filmekhez tartozó linkek kizárólag promóciós jellegűek. Ha letöltöd azokat, akkor azt a saját felelősségedre teszed, és 24 órán belül köteles vagy törölni, ellenben bűncselekményt követsz el.


=========================================

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

=========================================