Loading

Cherbourg-i esernyők

Címkék: ,
Les Parapluies De Cherbourg
1964

A "Cherbourg-i esernyők" egy bolt, amelyet egy özvegyasszony vezet eladósorban lévő lányával, Genevičve-vel. Szolid kis bolt, szolid életvitel. A lány szerelmes, már megtalálta választottját Guy személyében. Édesanyja persze ellenzi ezt a házasságot, mert a fiú nem jómódú, egyébként is katonának viszik. Más tervei vannak leánya jövőjét illetően...

rendező: Jacques Demy
forgatókönyvíró: Jacques Demy

szereplő(k):
Catherine Deneuve (Genevičve Emery)
Nino Castelnuovo (Guy)
Anne Vernon (Madame Emery)
Marc Michel (Roland Cassard)
Ellen Farner (Madeleine)
Jean Champion (Aubin)

RAR jelszó: filmvadasz  

feliratos film letöltése:
http://depositfiles.com/files/1vqluhsic
 
0 megjegyzés:


Torrent linkcsere .
=========================================

A blogon bemutatott filmekhez tartozó linkek kizárólag promóciós jellegűek. Ha letöltöd azokat, akkor azt a saját felelősségedre teszed, és 24 órán belül köteles vagy törölni, ellenben bűncselekményt követsz el.


=========================================

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

=========================================