Loading

Vasember 3

Címkék: ,


Iron Man 3
(2013)

A pimasz, ámbár zseniális milliomos szuperhős Tony Stark, vagyis Vasember olyan ellenséggel találja magát szemközt, aki nem ismeri a lehetetlent. Stark szerencsére úgy dönt, felveszi a kesztyűt és titokzatos ellensége nyomába ered, a küzdelem azonban minden tekintetben próbára teszi.
Vasembernek nincs más választása, meg kell óvnia a számára legfontosabbakat, és a túlélés (valamint a világ épsége) felszerelésén, találékonyságán és ösztönein múlik. A küzdelem során talán végre megtalálja a választ is az őt oly régóta kísértő kérdésre: vajon a páncél teszi az embert, vagy az ember teszi a páncélt?!

szereplők:
Robert Downey Jr. (Tony Stark / Vasember)
Guy Pearce (Aldrich Killian)
Gwyneth Paltrow (Virginia 'Pepper' Potts)
Sir Ben Kingsley (a Mandarin)
Don Cheadle ( James Rhodes / War Machine)

rendező:
Shane Black

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/fspntu2dv
vagy
http://turbobit.net/gxfb6zybyiha.html 
7 megjegyzés:

Sajnos a vasember 3 kitömörítésénél crc titkosítási hibaüzenetet írt ki a 99% nál. Mit lehet tenni.Segítséget kérek.Üdv Gyuri


A 99%-nál jelentkező crc hiba egy érdekes jelenség nekem volt hogy egy szgép újraindítás után kicsomagolta rendesen (nem erről a filmről beszélek), ha ez nem segít akkor lehet próbálkozni 7zip kicsomagolóval de ha egyik sem segít akkor sajnos újra le kell tölteni.

7zip letöltés: http://www.7-zip.org/


Nekem teljesen jó volt, semmi hiba nem jelentkezett kicsomgolásnál sem. Köszi a filmet!


Ez még mindig mozis minőségű, vagy már DVD?
Köszi a választ!
Üdv:Csaba


Szia Filmv@dász! Nagyon szépen köszi, egyre több olyan film kerül fel, amiket nagyon régen szeretnék megnézni! Esetleg, ha lesz egy kis időd, akkor feltennél nekem 4 filmet jó kép és jó hangminőségben, illetve magyar szinkronnal?
1. Emelt fővel 2. - Visszavágó
2. Richie Rich 2. - A rosszcsont karácsonya
3. Reszkessetek betörők 5.
4. Wanted
Nem ezek a történelem legjobb fimjei, de kíváncsi vagyok rájuk. Továbbra is nagyon király az oldal! Előre is nagyon szépen köszönöm! Ezt a hozzászólást se tedd ki légyszi, mert nem a filmhez kapcsolódik. :)
Üdv: Kraszif


Szia!

Az Emelt fővel és a Visszavágó már fent vannak. Balra a kategóriák fölött van a Tartalomjegyzék ott könnyű név szerint keresni.

Visszavágó:
http://www.filmvadasz.info/2012/10/visszavago.html

Emelt fővel:
http://www.filmvadasz.info/2013/04/emelt-fovel.html
Torrent linkcsere .
=========================================

A blogon bemutatott filmekhez tartozó linkek kizárólag promóciós jellegűek. Ha letöltöd azokat, akkor azt a saját felelősségedre teszed, és 24 órán belül köteles vagy törölni, ellenben bűncselekményt követsz el.


=========================================

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

=========================================